Πώς Με Ένα Κύπελλο Περιόδου (Menstrual Cup) Προλαβαίνετε Λάθη

Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν συχνά πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια περιόδων. Η κακή μυρωδιά είναι κοινή. Προβλήματα όπως πόνοι στο σώμα, αιμορραγία αϋπνία και πονοκεφάλους εμφανίζονται επίσης. Σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτά τα προβλήματα μπορεί να προκληθούν από παυσίπονα, μη ασφαλή επιθέματα και τρόφιμα. Οποιαδήποτε μέθοδος χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου στο στομάχι και της δυσοσμίας. Αυτό τους δίνει άμεση ανακούφιση, αλλά στο μέλλον προκαλούν μεγάλη βλάβη στην υγεία.

Κύπελλο Περιόδου Menstrual Cup

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν κοιλιακό άλγος κατά τη διάρκεια περιόδων. Στην οποία το άτομο πρέπει να υπομείνει αφόρητο πόνο. Για να το ξεφορτωθεί αμέσως, κατέφυγε στα παυσίπονα. Παρέχει άμεση ανακούφιση στην πένα, αλλά μπορεί να αποδειχθεί πολύ επιβλαβής για την υγεία στο μέλλον. Οι δολοφόνοι πένας που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια περιόδων είναι πολύ επιβλαβείς. Αφαιρούν καλά βακτήρια από το σώμα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα νεφρά, το ήπαρ και την καρδιά. Επομένως, πρέπει να αποφύγετε τη λήψη παυσίπονων.

Το Κύπελλο Περιόδου Μπορεί Να Κάνει Την Διαφορά

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν μια ποικιλία αρωμάτων για να κρύψουν τη μυρωδιά κατά τη διάρκεια περιόδων. Αυτό μπορεί να ανακουφίσει την οσμή για λίγο, αλλά μπορεί να είναι επιβλαβές για το δέρμα σας. Το άρωμα περιέχει πολλές χημικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις στο δέρμα σας. Επομένως, πρέπει να αποφεύγεται. Το κύπελλο περιόδου είναι η απόλυτη λύση σε αυτή την περίπτωση και αξίζει την προσοχή σας!

Οι γυναίκες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την ίδια σερβιέτα για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια των περιόδων τους. Αυτό μπορεί να βλάψει την υγεία σας. Χρησιμοποιώντας σερβιέτες, το άτομο ήδη μειώνει την κυκλοφορία του αέρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η παρατεταμένη χρήση μιας χαρτοπετσέτας αναπτύσσει βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή λοιμώξεις. 

Το κύπελλο περιόδου θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα αυτά τα προβλήματα και θα πληρώσετε μόνο μια φορά για να το χρησιμοποιείτε για αρκετά χρόνια χωρίς να φθαρεί καθόλου.

Το Menstrual Cup Και Η Εμμηνόρροια Στο Χώρο Εργασίας Σας

Βρήκατε θετικούς τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας γνωρίζοντας καλύτερα το Menstrrual Cup που στην ουσία σημαίνει Κύπελλο Περιόδου στα ελληνικά, ενώ έχετε χρόνο στο σπίτι κατά τη διάρκεια του COVID-19; Αυτή η πανδημία άλλαξε δραματικά τον τρόπο που εργαζόμαστε και ζούμε, αλλά επηρέασε επίσης τη σχέση μας με τον εμμηνορροϊκό μας κύκλο. 

Αυτή τη στιγμή, καθώς μερικοί χαλαρώνουν στην «κανονική» εργασία, είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε πώς μπορείτε να συνεχίσετε αυτήν την αυτοεξυπηρέτηση όταν επιστρέφετε στο χώρο εργασίας.

Συνομιλίες στην εργασία σας μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • προσαρμογές στις ώρες εργασίας σας σε βασικές ημέρες κύκλου.
  • προτείνοντας στον οργανισμό σας να υιοθετήσει μια πολιτική εμμηνορροϊκής ευημερίας στο χώρο εργασίας · και
  • ζητώντας από τον οργανισμό σας να συμπληρώσει μια λίστα ελέγχου φιλική προς την εμμηνόπαυση των πολιτικών στο χώρο εργασίας τους.

Πριν από τέσσερα χρόνια, υιοθετήσαμε μια πολιτική εμμηνόπαυσης και εμμηνόπαυσης στο χώρο εργασίας με ομαδική αγορά μετά από έκπτωση στο κύπελλο περιόδου που μας ενδιέφερε. Το αποτέλεσμα; Ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς. Μεγαλύτερη παραγωγικότητα και ένα πιο χαρούμενο εργασιακό περιβάλλον. 

Οι εμπειρίες της εμμηνόρροιας και της εμμηνόπαυσης μπορεί να είναι πολύ εξουθενωτικές, ωστόσο έχουμε καλλιεργηθεί για να καλύψουμε την ύπαρξή τους στο χώρο εργασίας, στα σχολεία και στο σπίτι. Αυτή η πολιτική υποστηρίζει τους υπαλλήλους στην ικανότητά τους να αυτοεξυπηρετούνται επαρκώς κατά τη διάρκεια της περιόδου και της εμμηνόπαυσης, ενώ δεν τιμωρούνται επειδή πρέπει να εξαντλήσουν την αναρρωτική τους άδεια

Η πολιτική στο χώρο εργασίας για την εμμηνόπαυση και την εμμηνόπαυση παρέχει τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι. την ευκαιρία να μείνετε στο χώρο εργασίας υπό συνθήκες που ενθαρρύνουν την άνεση του εργαζομένου π.χ. ανάπαυση σε μια ήσυχη περιοχή. ή την επιλογή να λάβετε αμειβόμενη άδεια για μια ημέρα Η πολιτική μας βοήθησε να αισθανόμαστε πιο συμπαθητικοί και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στο χώρο εργασίας και τις εμπειρίες της εμμηνόπαυσης και της εμμηνόπαυσης.

Να τι είπε ο εκτελεστικός διευθυντής μου για το 2021: 

«Στα 3 χρόνια που έχουμε λάβει την πολιτική που είχαμε 24 ημέρες άδειας, ο ουρανός δεν πέφτει. Ένα από τα σημαντικά πράγματα είναι ότι τα οφέλη σε όλο το γραφείο μας είναι μετρήσιμα, ο πολιτισμός μας είναι πιο ανοιχτός , είναι υποστηρικτικό, για παράδειγμα, δεν είναι ασυνήθιστο για τους συνομηλίκους να μιλούν ανοιχτά για το ποια εμμηνορροϊκή κούπα προτιμούν. Έχουμε επίσης δωρεάν προϊόντα στις τουαλέτες μας και μερικοί άντρες φαίνεται να χρησιμοποιούν Titan Gel χωρίς να έχουμε διακρίνει τον λόγο. Αυτή η διάταξη άδειας έχει κάνει το προσωπικό μας να εκτιμά το ποιοι είμαστε, ότι ο οργανισμός νοιάζεται και ότι παρέχουμε ένα εποικοδομητικό και υποστηρικτικό περιβάλλον στο χώρο εργασίας. Το προσωπικό μας αισθάνθηκε πιο εξουσιοδοτημένο, περισσότερο στον έλεγχο, ενθαρρύνεται να αυτο-φροντίδα περισσότερο από ό, τι θα είχαν. Τίποτα παρά κύπελλο περιόδου… Αυτό είναι το πρότυπο για το οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να αγωνίζεται σε όλους τους χώρους εργασίας μας… Νομίζω ότι αυτές οι συνομιλίες μεταξύ τομέων πρέπει να γίνουν και αυτό είναι καλό. ”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *